Werk  |  Identiteit  |  Logo ontwerp

T.H. de Wei Theatercollectief  |  Logo ontwerp

Voor Theatercollectief T.H. de Wei heeft Vier Hoog het logo ontworpen.

De theatermakers van Theatercollectief T.H. de Wei maken prikkelend theater over onderwerpen die een vanzelfsprekendheid met zich meedragen. T.H. de Wei maakt betekenisvol, muzikaal theater voor verschillende doelgroepen, op verschillende locaties. Humor en relativering zijn daarbij belangrijke stijlmiddelen.

De naam T.H. de Wei heeft een verbastering van het woord Theater in zich. Daarnaast kan de naam als een fictief persoon gelezen worden. De naam Wei diende subtiel terug te komen in het logo, gezien de uitingen vaak de zachte pastelkleuren van een weide bevatten.

Er is gekozen om de letters uit te snijden op dik papier, en deze middels haringen en gewichten in een weide te leggen en deze van bovenaf te fotograferen. Na bewerking hiervan ontstaat een mooi puur inperfect beeld.

Kleine details zoals grassprietjes die net uit de letters steken, geven het logo de authentieke touch. Het logo is daarna vrijstaand gemaakt inclusief de grassprieten en nieuwe letters. De opdrachtgever kan hierdoor het logo over een foto leggen, waardoor het direct lijkt alsof de betreffende foto over de weide is neergelegd.

Delen via:

Er wordt gewerkt aan een nieuwe website

Vraag portfolio aan