Werk  |  Webdesign  |  Responsive Website

Van Seggelen & Partners  |  Responsive Website

Voor Van Seggelen & Partners Gerechtsdeurwaarders heeft Vier Hoog het concept en design gerealiseerd voor de nieuwe website.

De pay-off; 'Incasseren is ónze tak van sport' is de rode draad door de vernieuwde huisstijl van Van Seggelen & Partners; waar de eigen medewerkers centraal staan. hierdoor ontstaat een unieke persoonlijke benadering; 'Wij kennen de markt en de mensen. En de mensen kennen ons.'

Om het geheel nog meer karakter te geven, is gekozen om de getoonde sporten in een retro-stijl weer te geven; oude schermuitrusting (tevens een verwijzing naar het zwaard van Justitia), mooie oude Raleigh-racefiets, retro voetbal met voetbalschoenen (van Willy van der Kuylen!) en een prachtige klassieke Jaguar XK120 sportwagen als wel zeer bijzondere prop!

Om een magisch realistische, sfeer te creeëren zijn de medewerkers uit de zakelijke omgeving getrokken en in een markante of contrastrijke setting gefotografeerd. Hierdoor ontstaat een mooi spanningsveld in combinatie met de zakelijke kledij.

De website zelf is volledig responsive en geoptimaliseerd voor iPad en Retina® beeldschermen. De website heeft verder een maatwerk CMS en iDEAL betaalmodule.

Bekijk het resultaat op: www.seggelen.nl

Concept & Design: Chris van Seggelen, Vier Hoog grafisch ontwerp
Fotografie: Hein Gijsbers Photography
Visagie: Resy Ramaekers
Webdevelopment & CMS: Coconutclick

Delen via:

Er wordt gewerkt aan een nieuwe website

Vraag portfolio aan