Wat
Wat doet Vier Hoog Disciplines

Wat doet Vier Hoog Disciplines

Disciplines

CONCEPT
Een goed ontwerp begint met een doordacht idee/concept. Een goed concept geeft houvast aan je uitingen en je kunt er altijd op terugvallen; alles met een reden! Vier Hoog kan altijd aanschuiven bij een brainstorm-sessie en in prille fase al vlotte schetsen laten zien.

GRAFISCH ONTWERP
Grafisch ontwerp begint vaak met een (nieuwe) corporate identity; een nieuw logo of restyle met de daarbij horende huisstijl items zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Hoewel tegenwoordig veel digitaal gaat, heeft een brochure of folder toch vaak een meerwaarde. Het is daarbij leuk om ook in de uitvoering te denken aan een meer uitgesproken papiersoort en afwerking, of nét die uitgesproken mooie PMS-kleur. Ook kunt u denken aan uw logo verlicht op uw pand, opvallende banieren of XL-frames, passende bedrijfskleding en de belettering van uw eigen wagenpark. Vier Hoog werkt nauw samen met drukkers en beletteraars die uw communicatie-uitingen tot een succes maken!

ILLUSTRATIES
"Een beeld zegt meer dan 1000 woorden". Met een illustratie kunt u uw boodschap on- en offline nét dat stukje meer duidelijkheid geven. Tevens kan een speelse illustratie een materie wat meer 'luchtigheid' geven. Vier Hoog heeft voor verschillende mooie namen en merken illustraties gemaakt; dit kunnen illustraties zijn die met inkt worden gemaakt en digitaal ingekleurd; hierdoor krijgt de illustratie een vlotte handmatige speelse 'touch'. Ook kan er gekozen worden om de illustraties digitaal te vervaardigen; hierdoor krijgt het een 'cleane' strakke uitstraling. Tevens is het voordeel hiervan dat deze illustraties 'opgeblazen' kunnen worden; flink vergroot worden zonder kwaliteitsverlies zodat ze groot kunnen verschijnen op een wandprint en dergelijke.

WEBDESIGN
Vier Hoog heeft ruime ervaring in de online wereld toen de eerste websites nog in frames werden gemaakt en Flash zijn opwachting maakte. Tevens heeft Vier Hoog voor één van de eerste webwinkels van Nederland de banners ontworpen. Er is in de tussentijd erg veel veranderd; websites zijn 'responsive' (goed zichtbaar op tablet en mobile) en hebben een CMS (Content Management System) waarmee u uw eigen website zelf kunt onderhouden. Vier Hoog ontwerpt uw volledige website en werkt voor de technische ontwikkeling nauw samen met webdevelopers en online-marketeers die ervoor zorgen dat uw website technisch werkt en u natuurlijk bezoekers en conversie krijgt op uw website.

Iedere opdracht is maatwerk, heeft een ander doel en ja; soms ook een beperkter budget. Samen met de opdrachtgever wordt gekeken naar de beste oplossing voor elk vraagstuk.

Benieuwd naar het werk wat Vier Hoog maakt? Bekijk hieronder de portfolio:

Bekijk portfolio